Kirjojen esittely

Lapsenomainen turvautuminen Jumalan johdatukseen ja huolenpitoon ei ole lapsellista tai kypsymätöntä. Se on tietoinen valinta, johon Jumala itse kutsuu meitä.

Esikoiskirjamme ISÄN LAPSET julkaistiin 18.8.2015. Se on hätkähdyttävä tosikertomus uskosta, pelosta, irti päästämisestä ja luottamuksesta – sekä Jumalan yksityiskohtaisesta huolenpidosta inhimillisesti mahdottomien tilanteiden keskellä. Kirjassa kertomusluvut ja niihin liittyvät lyhyet opetukset vuorottelevat, ja mukana on monia tuoreita näkökulmia liittyen Jumalan lapsena elämiseen. Tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

Isän lapset soveltuu hyvin myös niille, jotka eivät jaksa lukea paksuja kirjoja tai joille hengelliset asiat ovat vieraampia.


LUKIJOILTA:

"Kiitos kauniista, liikuttavasta, luottamukseen kutsuvasta kirjastanne. Se oli kuin Raamatun jännityskertomuksista, ja opetus sulautui siihen. Oma kaipuuni elää tällaista Jumalan elämää – Isän lasten elämää – vahvistui."

"Olipa innostavaa luettavaa! Kiitos!"

"En ollut koskaan ennen ymmärtänyt Jumalan armoa ja hänen lapsenaan elämistä."

"Pyhä Henki kosketti voimakkaasti, ja tunsin Jumalan rakkauden."

"Ruuanlaittokin unohtui, kun en voinut keskeyttää lukemista."

"En ole elämäni aikana Raamatun lisäksi lukenut kuin kolme tai neljä kirjaa. Teidän kirjanne luin samalta istumalta."

Oletko pannut merkille, että suurin osa tämän päivän kristityistä ei usko, että synnit olisi annettu anteeksi Golgatalla?

PALUU ARMOON julkaistiin 7.2.2018. Luultavasti ensimmäisenä kirjana maailmassa se nostaa esille 400-luvulla kristillisessä teologiassa tapahtuneen järkyttävän opinmuutoksen, jonka myötä alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä vaihtui nykyisin vallalla olevaan, aivan toisenlaiseen evankeliumiin.

Kirja paljastaa syyn siihen, miksi raamattuopetus kaikissa kirkkokunnissa niin helposti riistää uskovalta Jeesuksen lupaaman rauhan ja vapauden.

Paluu armoon on pieni päältä (87s.) mutta iso sisältä, ja se voi todellakin muuttaa koko elämäsi.

LUKIJOILTA:

"Nyt on kuulkaas niin mullistava kirja kädessäni, että unohdin välillä hengittää lukiessani. Kiitos Jumalalle, että nyt Hän alkaa purkaa ihmistekoisia rakennelmia ja antaa löytää itsensä. En ole tippaakaan tutkijatyyppi, mutta ei minun tarvitse ollakaan. Jos Pyhä Henki ei puhu Jumalan totuutta henkeemme, olemme aivojen varassa ja silloin – voi meitä. Kiitän teistä Jumalaa! Ja nyt lähden töihin. Jalat kyllä meinaavat lähteä tanssimaan, niin iloinen olen Isän ihanuudesta!"

"Luin kirjan kaksi kertaa peräkkäin. Tuntuu kuin kahleet olisivat kirvonneet. Huomaan että olin tottunut ajattelemaan asioita väärällä tavalla."

"Tämän jälkeen maailma näyttää erilaiselta. Huikea kirja armosta!"

Löytöjä Jeesuksen sovitustyöstä.

HISTORIALLINEN SOVITUS on vuodelta 2021. Se on jatko-osa kirjalle Paluu armoon.

Kirja koostuu lyhyistä opetuksista, joiden teemat ravistelevat syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastavat lukijaa alkuperäisen evankeliumin lähteille. Jeesuksen sovitustyö ja pelastavan suhteen merkitys avautuvat uudella tavalla käytännöllisten näkökulmien kautta.

Painettuja kirjoja on aina saatavilla tilaisuuksissamme. Voit myös tilata kirjan lataussivultamme.