Kirjojen esittely

"Jos kristinuskossa oli lopulta kyse vain hartaista toiveista ja tunteista – jos Jumalaa ei ollut ihan oikeasti olemassa, niin meidän kävisi nyt todella huonosti."

Esikoiskirjamme ISÄN LAPSET julkaistiin 18.8.2015. Se on hätkähdyttävä tosikertomus uskosta, pelosta, irti päästämisestä ja luottamuksesta – sekä Jumalan yksityiskohtaisesta huolenpidosta inhimillisesti mahdottomien tilanteiden keskellä. Tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

Kirjassa kertomusluvut ja niihin liittyvät lyhyet opetukset vuorottelevat, ja mukana on monia tuoreita näkökulmia liittyen Jumalan lapsena elämiseen.

Isän lapset soveltuu hyvin myös niille, jotka eivät jaksa lukea paksuja kirjoja tai joille hengelliset asiat ovat vieraampia.

LUKIJOILTA:

"Kiitos kauniista, liikuttavasta, luottamukseen kutsuvasta kirjastanne. Se oli kuin Raamatun jännityskertomuksista, ja opetus sulautui siihen. Oma kaipuuni elää tällaista Jumalan elämää – Isän lasten elämää – vahvistui."

"Olipa innostavaa luettavaa! Kiitos!"

"En ollut koskaan ennen ymmärtänyt Jumalan armoa ja hänen lapsenaan elämistä."

"Pyhä Henki kosketti voimakkaasti, ja tunsin Jumalan rakkauden."

"Ruuanlaittokin unohtui, kun en voinut keskeyttää lukemista."

"En ole elämäni aikana Raamatun lisäksi lukenut kuin kolme tai neljä kirjaa. Teidän kirjanne luin samalta istumalta."


Näyttää siltä, että suurin osa kristityistä ei enää usko, että synnit olisi annettu anteeksi Golgatalla. Mitä oikein on tapahtunut? Ei kai evankeliumi ole muuttunut?

PALUU ARMOON julkaistiin 7.2.2018. Luultavasti ensimmäisenä kirjana maailmassa se osoittaa, miten alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä putosi kenenkään huomaamatta pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla – ja kuinka tuon opinmuutoksen vaikutukset ulottuvat nykyisin kaikkiin kirkkokuntiin.

Kirja paljastaa syyn siihen, miksi tämän päivän sananjulistus ei tuo ihmiselle sitä vapautta ja kestävää rauhaa, jonka Jeesus omilleen lupasi.

HISTORIALLINEN SOVITUS on vuodelta 2021. Se on jatko-osa kirjalle Paluu armoon. Kirja koostuu lyhyistä opetuksista, joiden teemat ravistelevat syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastavat lukijaa Raamatun mukaisen evankeliumin lähteille. Jeesuksen sovitustyö ja pelastava suhde häneen avautuvat uudella tavalla käytännöllisten näkökulmien kautta.

Armokirjat nyt uudistettuina painoksina yksissä kansissa. Näiden kirjojen sanoma voi todella muuttaa elämäsi.

LUKIJOILTA:

"Nyt on kuulkaas niin mullistava kirja kädessäni, että unohdin välillä hengittää lukiessani. Kiitos Jumalalle, että nyt Hän alkaa purkaa ihmistekoisia rakennelmia ja antaa löytää itsensä. En ole tippaakaan tutkijatyyppi, mutta ei minun tarvitse ollakaan. Jos Pyhä Henki ei puhu Jumalan totuutta henkeemme, olemme aivojen varassa ja silloin – voi meitä. Kiitän teistä Jumalaa! Ja nyt lähden töihin. Jalat kyllä meinaavat lähteä tanssimaan, niin iloinen olen Isän ihanuudesta!"

"Luin kirjan kaksi kertaa peräkkäin. Tuntuu kuin kahleet olisivat kirvonneet. Huomaan että olin tottunut ajattelemaan asioita väärällä tavalla."

"Tämän jälkeen maailma näyttää erilaiselta. Huikea kirja armosta!"

Kirjoja on aina saatavilla tilaisuuksissamme. Voit myös tilata ne kirjasivultamme.