Kirjojen esittely

.

ISÄN LAPSET

"Jos sinä otat nuo rahat mukaan, niin minä odotan niin kauan, että rahat on käytetty. Sitten näytän teille, että pystyn pitämään teistä huolen."

Lapsenomainen turvautuminen Jumalan johdatukseen ja huolenpitoon on tietoinen valinta, johon Jumala itse kutsuu meitä.

Tiedämme kyllä, että voimme pyytää hänen apuaan, kun omat mahdollisuutemme ovat lopussa, eikä meillä ole ketään muuta jonka puoleen kääntyä. Mutta haluaisiko Jumala meidän turvautuvan häneen myös silloin, kun meillä on vielä jokin toinen vaihtoehto?

Esikoiskirjamme ISÄN LAPSET julkaistiin 18.8.2015. Se on hätkähdyttävä tosikertomus uskosta, pelosta, irti päästämisestä ja luottamuksesta – sekä Jumalan yksityiskohtaisesta huolenpidosta inhimillisesti mahdottomien tilanteiden keskellä. Kirjassa kertomusluvut ja niihin liittyvät lyhyet opetukset vuorottelevat, ja mukana on monia tuoreita näkökulmia liittyen Jumalan lapsena elämiseen. Tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

Isän lapset soveltuu hyvin myös niille, jotka eivät jaksa lukea paksuja kirjoja tai joille hengelliset asiat ovat vieraampia.

.

LUKIJOILTA:

"Kiitos kauniista, liikuttavasta, luottamukseen kutsuvasta kirjastanne. Se oli kuin Raamatun jännityskertomuksista, ja opetus sulautui siihen. Oma kaipuuni elää tällaista Jumalan elämää – Isän lasten elämää – vahvistui."

"Olipa innostavaa luettavaa! Kiitos!"

"En ollut koskaan ennen ymmärtänyt Jumalan armoa ja hänen lapsenaan elämistä."

"Pyhä Henki kosketti voimakkaasti, ja tunsin Jumalan rakkauden."

"Ruuanlaittokin unohtui, kun en voinut keskeyttää lukemista."

"En ole elämäni aikana Raamatun lisäksi lukenut kuin kolme tai neljä kirjaa. Teidän kirjanne luin samalta istumalta."

.


.

PALUU ARMOON

Raamatun mukaan evankeliumi Jeesuksesta on hyvin yksinkertainen. Samalla siinä on kuitenkin kaksi puolta:

Kun Jeesus kuoli koko maailman puolesta ristillä, kaikki synnit annettiin anteeksi. Siksi ihminen pelastuu nyt ainoastaan uskon kautta Jeesukseen, siis vastaanottamalla hänet omaksi Herrakseen.

Mutta miksi yleinen käsitys syntien sovituksesta ja pelastumisesta on nykyisin aivan toinen? Mistä on peräisin ajatus, ettei syntejä annettukaan vielä Golgatalla anteeksi?

PALUU ARMOON julkaistiin 7.2.2018. Se on luultavasti ensimmäinen kirja maailmassa, joka osoittaa, kuinka alkuperäinen sanoma syntien anteeksiantamuksesta putosi kenenkään huomaamatta pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla. Tämä pieni mutta äärimmäisen tärkeä opetuskirja kertoo syyn siihen, miksi tämän päivän vääristynyt "evankeliumi" ei tuo ihmiselle kestävää rauhaa.

Paluu armoon voi muuttaa kenen tahansa elämän.

.

LUKIJOILTA:

"Nyt on kuulkaas niin mullistava kirja kädessäni, että unohdin välillä hengittää lukiessani. Kiitos Jumalalle, että nyt Hän alkaa purkaa ihmistekoisia rakennelmia ja antaa löytää itsensä. En ole tippaakaan tutkijatyyppi, mutta ei minun tarvitse ollakaan. Jos Pyhä Henki ei puhu Jumalan totuutta henkeemme, olemme aivojen varassa ja silloin - voi meitä. Kiitän teistä Jumalaa! Ja nyt lähden töihin - jalat kyllä meinaavat lähteä tanssimaan, niin iloinen olen Isän ihanuudesta!"

"Luin kirjan kaksi kertaa peräkkäin. Tuntuu kuin kahleet olisivat kirvonneet. Huomaan että olin tottunut ajattelemaan asioita väärällä tavalla."

"Tämän jälkeen maailma näyttää erilaiselta. Huikea kirja armosta!"

.


.

HISTORIALLINEN SOVITUS

Löytöjä Jeesuksen sovitustyöstä. Jatko-osa kirjalle Paluu armoon.

Kirja koostuu lyhyistä opetuksista, joiden teemat ravistelevat syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastavat lukijaa alkuperäisen evankeliumin lähteille. Jeesuksen sovitustyö ja pelastavan suhteen merkitys avautuvat uudella tavalla käytännöllisten näkökulmien kautta.

.

Painettuja kirjoja on aina saatavilla tilaisuuksissamme. Voit myös tilata kirjan tai ladata joko äänikirjan tai mobiililaitteilla luettavan e-kirjan lataussivultamme.

.