Lataa tai tilaa

ISÄN LAPSET

Onko Jumala todella olemassa? Voiko hänen apuunsa turvautua?

ISÄN LAPSET on hätkähdyttävä tosikertomus uskosta, pelosta, irti päästämisestä ja luottamuksesta – sekä Jumalan yksityiskohtaisesta huolenpidosta inhimillisesti mahdottomien tilanteiden keskellä.

Kirjassa kertomusluvut ja niihin liittyvät lyhyet opetukset vuorottelevat, ja mukana on monia tuoreita näkökulmia liittyen Jumalan lapsena elämiseen. Tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

LUKIJOILTA:

"Kiitos kauniista, liikuttavasta, luottamukseen kutsuvasta kirjastanne. Se oli kuin Raamatun jännityskertomuksista, ja opetus sulautui siihen. Oma kaipuuni elää tällaista Jumalan elämää – Isän lasten elämää – vahvistui."

"Pyhä Henki kosketti voimakkaasti, ja tunsin Jumalan rakkauden."

"Olipa innostavaa luettavaa! Kiitos!"

"En ole elämäni aikana Raamatun lisäksi lukenut kuin kolme tai neljä kirjaa. Teidän kirjanne luin samalta istumalta."

"Ruuanlaittokin unohtui, kun en voinut keskeyttää lukemista!"

PALUU ARMOON

Raamatun mukaan sanoma sovituksesta on hyvin yksinkertainen. Samalla se on kuitenkin kaksiosainen:

Kun Jeesus kuoli koko maailman puolesta ristillä, kaikki synnit annettiin anteeksi. Siksi ihminen pelastuu nyt ainoastaan uskon kautta Jeesukseen, siis vastaanottamalla hänet omaksi Herrakseen.

Apostoli Paavali ymmärsi hyvin nämä evankeliumin kaksi puolta. Mutta miksi yleinen käsitys syntien sovituksesta ja pelastumisesta on nykyään aivan toinen? Mistä on peräisin ajatus, ettei syntejä annettukaan vielä Golgatalla anteeksi?

PALUU ARMOON on luultavasti ensimmäinen kirja maailmassa, joka osoittaa, kuinka alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä putosi kenenkään huomaamatta pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla. Tämä pieni mutta äärimmäisen tärkeä opetuskirja kertoo, miksi nykyinen vääristynyt "evankeliumi" ei tuo ihmiselle kestävää rauhaa. Ja tämä on ihan oikeasti totta.

LUKIJOILTA:

"Nyt on kuulkaas niin mullistava kirja kädessäni, että unohdin välillä hengittää lukiessani. Kiitos Jumalalle, että nyt Hän alkaa purkaa ihmistekoisia rakennelmia ja antaa löytää itsensä. En ole tippaakaan tutkijatyyppi, mutta ei minun tarvitse ollakaan. Jos Pyhä Henki ei puhu Jumalan totuutta henkeemme, olemme aivojen varassa ja silloin – voi meitä. Kiitän teistä Jumalaa! Ja nyt lähden töihin – jalat kyllä meinaavat lähteä tanssimaan, niin iloinen olen Isän ihanuudesta!"

"Luin kirjan kaksi kertaa peräkkäin. Tuntuu kuin kahleet olisivat kirvonneet. Huomaan että olin tottunut ajattelemaan asioita väärällä tavalla."

"Tämän jälkeen maailma näyttää erilaiselta. Huikea kirja armosta!"

HISTORIALLINEN SOVITUS

Löytöjä Jeesuksen sovitustyöstä. Jatko-osa kirjalle Paluu armoon.

Kirja koostuu lyhyistä opetuksista, joiden teemat ravistelevat syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastavat lukijaa alkuperäisen evankeliumin lähteille. Jeesuksen sovitustyö ja pelastavan suhteen merkitys avautuvat uudella tavalla käytännöllisten näkökulmien kautta.

LUE TAI KUUNTELE:

Voit lukea tai kuunnella kirjat helposti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

E-kirjan lukemiseen tarvitset lisäksi lukuohjelman, jonka voit ladata ilmaiseksi laitteesi sovelluskaupasta: esim. Lithium eReader, Ebook Reader tai Freda for Windows.

Paperikirjojen tilauslomake on sivun lopussa.

— — —

KIRJOJEN HINTA:

Kirjamme eivät ole ilmaisia, mutta emme ole halunneet määritellä niille mitään tiettyä hintaa. Voit lukea tai kuunnella ne ensin, ja maksaa sitten sen mukaan miten koet ja pystyt.

E-kirjojen ja äänikirjojen maksu alempana olevasta linkistä. Paperikirjat mukana tulevalla pankkisiirrolla.

E-KIRJAT:

Jos sinulla on KINDLE-lukulaite, saat kirjat täältä.

ÄÄNIKIRJAT:

Tulossa äänikirjana...

PALUU ARMOON

Tulossa äänikirjana...

HISTORIALLINEN SOVITUS

MAKSA E-KIRJAT JA ÄÄNIKIRJAT TÄSTÄ:

— — —

MobilePay ja Pivo: puh. 040 743 5152

PAPERIKIRJAT:

Painetut kirjasemme voit tilata täyttämällä tähän nimesi ja yhteystietosi. Maksua varten lähetämme kirjojen mukana tyhjän pankkisiirron. Postitukset vain Suomeen.

KATSO MYÖS:

Lyhyitä raamatunselityksiä löydät Siivuista.

Soffalla voit kuunnella podcastiamme!

Markku Sarento on raamatunopettaja, jolla on pitkä kokemus julistus- ja seurakuntatyöstä luterilaisena pappina ja kirkkoherrana. Johanna Sarennon sydämellä on rukous ja evankeliumi Jeesuksesta.

Nykyisin Markku ja Johanna kuuluvat helluntaiherätykseen. Yhdessä he vierailevat seurakunnissa ja opettavat sovituksesta, uskosta ja elämisestä Jumalan lapsena.