Lataa tai tilaa kirja


  • ISÄN LAPSET on hätkähdyttävä tositarina täydellisestä umpikujasta, ihmeistä ja Jumalan johdatuksesta. Myös äänikirjana.
  • PALUU ARMOON:  Tiesitkö, että alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä putosi pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla?
  • HISTORIALLINEN SOVITUS ravistelee syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastaa lukijaa alkuperäisen evankeliumin lähteille. Jatko-osa kirjalle Paluu armoon.

Lisätietoa kirjoista löydät täältä.

E-kirjat voit lukea helposti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Paperikirjojen tilauslomake on sivun lopussa.

HINTA:  Emme ole halunneet määritellä kirjoillemme mitään tiettyä hintaa. Voit lukea ne ensin, ja maksaa sitten sen mukaan miten koet ja pystyt. E-kirjojen maksu alempana olevasta linkistä, paperikirjat mukana tulevalla pankkisiirrolla. 


TÄRKEÄÄ:  E-kirjan lukemiseen tarvitset lisäksi lukuohjelman, jonka voit ladata ilmaiseksi laitteesi sovelluskaupasta: esim. Lithium eReader, Ebook Reader tai Freda for Windows.

Jos sinulla on KINDLE-lukulaite, saat e-kirjat täältä.

MAKSA E-KIRJAT TÄSTÄ:

MobilePay ja Pivo: puh. 040 743 5152

PAPERIKIRJAT:

Painetut kirjasemme voit tilata täyttämällä tähän nimesi ja yhteystietosi. Maksua varten lähetämme kirjojen mukana tyhjän pankkisiirron. Postitukset vain Suomeen.

Markku Sarento on raamatunopettaja, jolla on pitkä kokemus julistus- ja seurakuntatyöstä niin luterilaisena pappina kuin myös vapaiden suuntien työntekijänä. Johanna Sarennon sydämellä on rukous ja evankeliumi Jeesuksesta. Yhdessä he vierailevat seurakunnissa ja opettavat sovituksesta, uskosta ja elämisestä Jumalan lapsena.