Lataa tai tilaa

Isän lapset

"Jos sinä otat nuo rahat mukaan, niin minä odotan niin kauan että ne on käytetty. Sitten näytän teille, että pystyn pitämään teistä huolen."

Onko Jumala todella olemassa? Voiko hänen apuunsa luottaa?

ISÄN LAPSET on pysäyttävä tosikertomus uskosta, irti päästämisestä ja jättäytymisestä kokonaan Jumalan huolenpidon varaan. Se on hämmästyttävä todistus Jumalan johdatuksesta ja ihmeistä, ja samalla kuvaus ihmisen pienuudesta ja keskeneräisyydestä. Kirjan tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

Lukijoilta:

"Kiitos kauniista, liikuttavasta, luottamukseen kutsuvasta kirjastanne. Se oli kuin Raamatun jännityskertomuksista, ja opetus sulautui siihen. Oma kaipuuni elää tällaista Jumalan elämää - Isän lasten elämää - vahvistui."

"Pyhä Henki kosketti voimakkaasti, ja tunsin Jumalan rakkauden."

"En ollut koskaan ennen ymmärtänyt Jumalan armoa ja hänen lapsenaan elämistä."

"Ruuanlaittokin unohtui, kun en voinut keskeyttää lukemista!"


Paluu armoon

Raamatun mukaan evankeliumin ydin on hyvin yksinkertainen. Kun Jeesus kuoli puolestamme ristillä, kaikki synnit annettiin anteeksi. Siksi ihminen pelastuu nyt vain uskomalla Jeesukseen eli vastaanottamalla hänet elämäänsä.

Entä jos joku väittäisi, ettei syntejä annettukaan anteeksi Golgatalla?

PALUU ARMOON on luultavasti ensimmäinen kirja maailmassa, joka osoittaa, miten alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä putosi huomaamatta pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla. Ja miksi tämän päivän muutettu evankeliumi ei tuo ihmiselle kestävää rauhaa.

"Nyt on kuulkaas niin mullistava kirja kädessäni, että unohdin välillä hengittää lukiessani. Kiitos Jumalalle, että nyt Hän alkaa purkaa ihmistekoisia rakennelmia ja antaa löytää itsensä. En ole tippaakaan tutkijatyyppi, mutta ei minun tarvitse ollakaan. Jos Pyhä Henki ei puhu Jumalan totuutta henkeemme, olemme aivojen varassa ja silloin - voi meitä. Kiitän teistä Jumalaa! Ja nyt lähden töihin - jalat kyllä meinaavat lähteä tanssimaan, niin iloinen olen Isän ihanuudesta!"

"Luin kirjan kaksi kertaa peräkkäin. Tuntuu kuin kahleet olisivat kirvonneet. Huomaan että olin tottunut ajattelemaan asioita väärällä tavalla."

"Tämän jälkeen maailma näyttää erilaiselta. Huikea kirja armosta!"

VOIT LUKEA TAI KUUNNELLA KIRJAT puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. E-kirjan lukemiseen tarvitset lisäksi lukuohjelman, jonka voit ladata ilmaiseksi laitteesi sovelluskaupasta (esim. Google Play).

E-KIRJAN JA ÄÄNIKIRJAN HINTA on 6,00 euroa/kirja. Voit halutessasi tutustua kirjoihin ensin ja maksaa ne sitten allaolevasta linkistä, jos pidät niitä sen arvoisina.

Voit myös maksaa kirjoista hiukan enemmän, jos haluat tukea niiden levitystä. Sinulle, joka et pysty maksamaan mitään, haluamme kuitenkin antaa ladattavat kirjamme ilmaiseksi.

LATAA E-KIRJA TAI ÄÄNIKIRJA TÄSTÄ:


MAKSA TÄSTÄ:

Hinta 6,00 euroa/kirja

MobilePay ja Pivo: puh. 040 743 5152


PAINETUT KIRJASEMME VOIT TILATA täyttämällä tähän nimesi ja yhteystietosi.

Lähetämme kirjojen mukana tyhjän pankkisiirtolomakkeen, jolla voit maksaa niistä sen mukaan kuin sydämessäsi koet. Maksulla tuet uskonvaraista työtämme ja mahdollistat myös näiden kirjojen levityksen. Postitukset vain Suomeen.

Markku Sarento on evankelista ja luterilainen pastori, jolla on kokemusta julistajana ja raamatunopettajana yli kirkkokuntarajojen. Johanna Sarento tekee rukous- ja sielunhoitotyötä. Yhdessä he vierailevat seurakunnissa opettamassa rukouksesta, uskosta ja Jumalan lapseudesta.