Elämää muuttavat kirjat

"Jos kristinuskossa oli lopulta kyse vain hartaista toiveista ja tunteista – jos Jumalaa ei ollut ihan oikeasti olemassa, niin meidän kävisi nyt todella huonosti."

ISÄN LAPSET on hätkähdyttävä tosikertomus uskosta, pelosta, irti päästämisestä ja luottamuksesta – sekä Jumalan yksityiskohtaisesta huolenpidosta mahdottomien tilanteiden keskellä. Tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

Kirjassa kertomusluvut ja niihin liittyvät lyhyet opetukset vuorottelevat, ja mukana on monia tuoreita näkökulmia liittyen Jumalan lapsena elämiseen. Tätä kirjaa on vaikea jättää kesken.


ARMOKIRJAT on kahden kirjan uudistettu kokoomateos.

PALUU ARMOON osoittaa, miten alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä putosi kenenkään huomaamatta pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla – ja kuinka tuon opinmuutoksen vaikutukset ulottuvat nykyisin kaikkiin kirkkokuntiin. Se kertoo syyn siihen, miksi tämän päivän sananjulistus ei tuo ihmiselle sitä vapautta ja kestävää rauhaa, jonka Jeesus omilleen lupasi.

HISTORIALLINEN SOVITUS koostuu lyhyistä opetuksista, joiden teemat ravistelevat syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastavat lukijaa Raamatun mukaisen evankeliumin lähteille. Jeesuksen sovitustyö ja pelastava suhde häneen avautuvat uudella tavalla käytännöllisten näkökulmien kautta.

KIRJATILAUS

Voit tilata painetut kirjamme täyttämällä tähän nimesi ja yhteystietosi. Maksua varten lähetämme kirjojen mukana tyhjän pankkisiirron, jolla voit maksaa niistä sen mukaan miten koet ja pystyt. Postitukset vain Suomeen.

Available also in English.

Markku Sarento on teologi ja raamatunopettaja, joka on toiminut sekä luterilaisena pappina että vapaiden suuntien työntekijänä. Johannan sydämellä on Jumalan lapsena eläminen ja evankeliumi Jeesuksesta. Yhdessä he vierailevat seurakunnissa ja opettavat sovituksesta, uskosta ja luottamuksesta Jumalaan.