Elämää muuttavat kirjat

"Jos kristinuskossa oli lopulta kysymys vain hartaista toiveista ja tunteista – jos Jumalaa ei ollut ihan oikeasti olemassa, niin meidän kävisi nyt todella huonosti."

ISÄN LAPSET on hätkähdyttävä tosikertomus uskosta, pelosta, irti päästämisestä ja luottamuksesta – sekä Jumalan yksityiskohtaisesta huolenpidosta mahdottomien tilanteiden keskellä.

Kirjassa kertomusluvut ja niihin liittyvät lyhyet opetukset vuorottelevat, ja mukana on monia tuoreita näkökulmia liittyen Jumalan lapsena elämiseen. Tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

Tätä kirjaa et todennäköisesti malta jättää kesken.


Oletko pannut merkille, että suurin osa kristityistä ei näytä uskovan, että synnit olisi annettu anteeksi Golgatalla?

PALUU ARMOON on luultavasti ensimmäinen kirja maailmassa, joka osoittaa, miten alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä putosi huomaamatta pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla – ja kuinka tuon opinmuutoksen vaikutukset ulottuvat nykyisin kaikkiin kirkkokuntiin.

Kirja paljastaa syyn siihen, miksi tämän päivän sananjulistus ei tuo ihmiselle sitä vapautta ja rauhaa, jonka Jeesus omilleen lupasi.

HISTORIALLINEN SOVITUS on jatko-osa kirjalle Paluu armoon. Se koostuu lyhyistä opetuksista, joiden teemat ravistelevat syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastavat lukijaa Raamatun mukaisen evankeliumin lähteille. Jeesuksen sovitustyö ja pelastavan suhteen merkitys avautuvat uudella tavalla käytännöllisten näkökulmien kautta.

Armokirjat nyt yksissä kansissa. Näiden kirjojen sanoma voi todella muuttaa elämäsi.

KIRJATILAUS

Voit tilata kirjat täyttämällä tähän nimesi ja yhteystietosi. Maksua varten lähetämme kirjojen mukana tyhjän pankkisiirron, jolla voit maksaa niistä sen mukaan miten koet ja pystyt. Postitukset vain Suomeen.

Markku Sarento on teologi ja raamatunopettaja, joka on toiminut sekä luterilaisena pappina että vapaiden suuntien työntekijänä. Johannan sydämellä on Jumalan lapsena eläminen ja evankeliumi Jeesuksesta. Yhdessä he vierailevat seurakunnissa ja opettavat sovituksesta, uskosta ja luottamuksesta Jumalaan.