Elämää muuttavat kirjat

"Jos sinä otat nuo rahat mukaan, niin minä odotan niin kauan että ne on käytetty. Sitten minä näytän teille, että pystyn pitämään teistä huolen."

ISÄN LAPSET on hätkähdyttävä tosikertomus uskosta, pelosta, irti päästämisestä ja luottamuksesta – sekä Jumalan yksityiskohtaisesta huolenpidosta inhimillisesti mahdottomien tilanteiden keskellä.

Kirjassa kertomusluvut ja niihin liittyvät lyhyet opetukset vuorottelevat, ja mukana on monia tuoreita näkökulmia liittyen Jumalan lapsena elämiseen. Tapahtumat sijoittuvat pääosin 90-luvulle Kanadan Ontarioon.

Tätä kirjaa et todennäköisesti malta jättää kesken.

Oletko pannut merkille, että suurin osa tämän päivän kristityistä ei usko, että synnit olisi annettu anteeksi Golgatalla?

PALUU ARMOON on luultavasti ensimmäinen kirja maailmassa, joka osoittaa, miten alkuperäinen sanoma Jeesuksen sovitustyöstä putosi kenenkään huomaamatta pois teologisesta opetuksesta jo 400-luvulla.

Tämä pieni mutta äärimmäisen tärkeä kirja kertoo, miksi nykyisin vallalla oleva, vääristynyt evankeliumi ei tuo ihmiselle kestävää vapautta ja rauhaa.

Eikä tässä ole kyse mistään armon ylikorostamisesta. Paluu armoon on kutsu takaisin kristillisen uskon todelliselle, Raamatun mukaiselle perustalle.

Löytöjä Jeesuksen sovitustyöstä.

HISTORIALLINEN SOVITUS on jatko-osa kirjalle Paluu armoon.

Kirja koostuu lyhyistä opetuksista, joiden teemat ravistelevat syvälle juurtuneita vääriä ajatusmalleja ja haastavat lukijaa alkuperäisen evankeliumin lähteille.

Jeesuksen sovitustyö ja pelastavan suhteen merkitys avautuvat uudella tavalla käytännöllisten näkökulmien kautta.

KIRJATILAUS

Voit tilata kirjat täyttämällä tähän nimesi ja yhteystietosi. Maksua varten lähetämme kirjojen mukana tyhjän pankkisiirron, jolla voit maksaa kirjoista sen mukaan miten koet ja pystyt. Postitukset vain Suomeen.


Markku Sarento on teologi ja raamatunopettaja, jolla on kokemusta seurakuntatyöstä niin luterilaisena pappina kuin myös vapaiden suuntien työntekijänä. Johannan sydämellä on Jumalan lapsena eläminen ja evankeliumi Jeesuksesta. Yhdessä he vierailevat seurakunnissa ja opettavat sovituksesta, uskosta ja luottamuksesta Jumalaan.