Paluu armoon

Tiesitkö, että teologinen opetus Jumalan armosta ja syntien anteeksiantamuksesta meni pahasti vikaan jo 400-luvulla, ja vieläpä täysin huomaamatta? Ja että Jeesuksen sovitustyön todellista merkitystä on sen vuoksi nykyäänkin lähes mahdotonta nähdä oikein?

Toinen kirjamme Paluu armoon julkaistiin 7.2.2018. Sen sanoma on aidosti käänteentekevä ja samalla hyvin alkuperäinen löytö Golgatalla annetusta Jumalan armosta ja rakkaudesta. Tämä kirja on pieni päältä (87s.) mutta iso sisältä, ja se voi muuttaa kenen tahansa elämän. Paluu armoon on julkaistu myös englanninkielisenä nimellä Returning to Grace.

Painettuja kirjoja on aina saatavilla tilaisuuksissamme. Voit myös tilata kirjan tai ladata joko äänikirjan tai mobiililaitteilla luettavan e-kirjan alla olevan linkin kautta.

Lukijapalautetta

  • "Nyt on kuulkaas niin mullistava kirja kädessäni, että unohdin välillä hengittää lukiessani. Kiitos Jumalalle, että nyt Hän alkaa purkaa näitä rakennelmia ja antaa löytää itsensä. Olen tosi yksinkertainen ihminen enkä tippaakaan tutkijatyyppi, mutta kiitos Jumalalle, ei tarvitse ollakaan!! Hän ei ole vaikeasti ymmärrettävä, vaan ymmärtäminen (aivoilla) on peräti mahdotonta. Jos Pyhä Henki ei puhu Jumalan totuutta henkeemme, olemme aivojen varassa ja silloin - voi meitä. Kiitän teistä Jumalaa! Ja nyt lähden töihin - jalat kyllä meinaavat lähteä tanssimaan kun olen niin iloinen Isän ihanuudesta :)"
  • "Tämän jälkeen maailma näyttää erilaiselta. Huikea kirja armosta."
  • "Luin tilaisuudessa kirjasta Markun armo-opetuksen. Sali oli hiirenhiljaa. Kirja lähti myös heti kiertoon."
  • "Yöllä luin kahteen kertaan. Kiitos, upeaa luettavaa! Nyt iloisena nukkumaan."
  • "Kiitos kirjalähetyksestä. Luin sen yhtäpäätä ahneesti. On sanomaa juuri tälle ajalle. Syvällistä, jota juuri minä tarvitsen, ja uskon että kaikki tarvitsevat. Jeesus tahtoo herätellä sen kautta ihmissieluja, niin uskovia kuin ei-uskovia. Se, mitä Jumala erityisesti puhui minulle kirjan kautta, oli että minä ja uskovat ymmärtäisimme enemmän elää kiitoksessa ja rukouksessa, ja pysyä sanassa tänä eksytyksen aikana. Ja mitä enemmän kiitämme, sitä enemmän taivaallinen ilo saa täyttää mielemme. Halleluja, aamen."
  • "Luin kirjan kaksi kertaa peräkkäin. Tuntuu kuin kahleet olisivat kirvonneet. Huomaan että olin tottunut ajattelemaan asioita väärällä tavalla."
  • "Upea kirja tämä Paluu armoon. Se muuttaa uskon aivan uusiin ulottuvuuksiin. Mitä tapahtuikaan ristillä silloin noin 2000 vuotta sitten? Mikä on meidän asemamme uskovina? Kirja on räjäyttävä, uniikki, aivan uusia asioita avaava. Todella rohkea kirja. Kiitos Jeesus!"